Det börjar dra ihop sig nu!


Snart börjar skolan igen, vilket känns jättekul efter sommarens stiltje. Ännu bättre känns det eftersom det mesta faktisk är fixat nu:

Häst: Lambourghini, svensk vamblodig ridhäst, sto, född 1999, e. Landlord - Maximus. Kommer från Göteborg och har hoppat banor på 120 cm, med kapacitet för mer (!). Godkänd för skolan i dressyren (L:A). Kommer till mig den 29:e augusti i Linköping. Det ska bli så otroligt kul att få ha henne, hon är jättefin!



Praktikplats: Magnus Andersson Ridskola AB (www.marsab.se), även känd som Stora Ånestads Ridskola, utanför Linköping. 38 hästar och ca 48 lektioner i veckan. Vet inte så mycket mer om den än, men det känns bra i alla fall!

Lägenhet: En tvåa i Ljungsbro, precis vid Göta Kanal. Bara några meter från Hemköp, bibliotek, Cloetta (!) m.m. Cykelavstånd till stall och skola.



Stallplats: Brunnby gård, ca tre kilometer från lägenheten, en kilometer från skolan. Ett mycket trevligt stall med fina hagar, litet longerings-löshoppningsridhus, och egen ridbana med hindermaterial. Jättefina ridvägar, och skrittavstånd till skolans anläggning med all lyx det innebär, inklusive skolans utomordentliga instruktörer. Träning en gång i veckan, och möjlighet att vara med på alla tävlingar som anordnas där.

CSN-papper: Inskickade, japp!

Gemensamt bankkonto: Fix och färdigt! Med kort till och allt! Ni anar inte hur skönt det ska bli att slippa spara på alla kvitton, och betala alla räkningarna varannan månad (dvs att vara helt pank varannan månad). Man lär sig av sina "misstag". =)

Nu kan jag äntligen börja se fram emot hösten på allvar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0